Home


Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Welkom in een wereld van beter geslachtGids voor verbeterde seksuele functie en mogelijkheden


Door Serge Kreutz


Onze hoofdwebsite, Tongkatali.org, is vernoemd naar de beroemde Zuidoost-Aziatische testosteronbooster Tongkat Ali, maar de reikwijdte van onze activiteiten is veel breder. De agenda is betere seks, wat er ook voor nodig is.

Al meer dan twee decennia staat onze agenda op twee benen: seksuele functie en seksuele mogelijkheden. Seksualiteit is als elektriciteit. Stel je seksuele functies voor als volt en seksuele mogelijkheden als ampère. Voor meer elektriciteit kunt u de Volt of Ampère verhogen. Het resultaat zal hetzelfde zijn.

Het is hetzelfde met seks. Je kunt betere seks hebben door je seksuele functie te verbeteren, terwijl zwakkere prikkels een sterkere invloed op je hebben. Of je kunt betere seks hebben door je seksuele mogelijkheden te verbeteren en vaker sterkere prikkels tegen te gaan.

Als een standaardvoorbeeld van hogere seksuele spanning, stel je voor dat je een film in een bioscoop kijkt. Dan is er nog een kusscène. Als je een tiener bent met een nieuw ontwaakte seksuele drang, kan deze scène je seksueel opwinden en als je een man bent, kun je reageren met een erectie. Je staat onder hoge seksuele spanning.

Maar naarmate je ouder wordt, word je steeds onverschilliger voor zulke prikkels. Wanneer de mate van onverschilligheid vergevorderd is, kan je zelfs onverschillig reageren op hardcore porno. Dit is als een lage seksuele spanning. Je seksuele functie is niet langer optimaal. Misschien kunt u het soms nog steeds doen. Bijvoorbeeld, in een seksuele ontmoeting met een nieuwe, zeer aantrekkelijke vrouw wiens gedrag zeer verleidelijk is. Maar als je seksuele batterijen leeg zijn, zal het seksuele versterkingsniveau van een nieuwe kans niet lang meer duren. Tongkatali.org gaat over zowel seksuele functies als seksuele mogelijkheden.

De verbetering van de seksuele functie vereist modern sjamanisme. Ga verder met het juiste pro-seksuele dieet en kruidencombinatie op basis van Tongkat Ali, waaronder Butea Superba, Mucuna Pruriens en Krachai Dam, en uw seksuele functie zal aanzienlijk verbeteren.

De verbetering van de seksuele mogelijkheden is een marktwaardebesparing. Ga naar plaatsen waar je seksuele marktwaarde hoger is en ken de lokale regels voor seksueel gedrag, en je zult betere seksuele mogelijkheden hebben.

Omdat het omgaan met seksuele mogelijkheden andere mensen betreft, terwijl het omgaan met seksuele functies iets is wat je alleen maar met jezelf doet, is alles wat te maken heeft met seksuele mogelijkheden natuurlijk controversiëler.

De beste strategie is om zich eerst te concentreren op de seksuele functie en dan verder te gaan met seksuele opties na het optimaliseren van de seksuele functie.

Tongkatali.org is een elitair bedrijf. Al meer dan 25 jaar produceren wij 's werelds beste kruidensupplementen voor hormonale verbetering. We helpen ook bestaande klanten met betere mogelijkheden voor seksuele relaties in Azië, op een "sugar daddy"-niveau, hoewel de lokale terminologie in Azië iets anders is. Het netto-effect is echter hetzelfde: Jonge, aantrekkelijke vrouwen wisselen fysieke voldoening uit voor economische steun in langdurige relaties. En ja: liefde is een duidelijke mogelijkheid aan beide kanten, zonder een formeel huwelijk. Wij ondersteunen bestaande klanten bij het tot stand brengen van seksuele relaties in Azië als een elite service door middel van persoonlijke contacten. Het slagingspercentage en tevredenheidspercentage is 100 procent. Wij exploiteren geen datingsplatform dat voornamelijk bevolkt wordt door fraudeurs. Dat zou tijdverspilling zijn.


Het volledige verhaal van 1:200 extract van Tongkat Ali

Tongkatali.org uitverkocht bij Amazonië

Klinische studie - Testosteronspiegels na consumptie van 1:200 Tongkat Ali-extract van 1:200 Tongkat Ali uit Indonesië

Schrijf naar tongkatali.org in elke taal

Tongkatali.org houdt van culturele diversiteit

Uw taal - - Niet Engels

U kunt kruiden verspreiden voor meer testosteron en betere seks in Nederland of België

Tongkatali.org winkel en religie

Wij verkopen kruiden voor betere seks

Het doel van het leven

Je kunt afvallen met het dieet van Serge Kreutz

Tongkat ali geeft u testosteron. Testosteron maakt je een man.

Ons privé- en seksleven zijn in feite politieke aangelegenheden

Het originele 1: 200 tongkat ali-extract van Tongkatali.org voor optimaal testosteron

Morele Waarden

Wetenschappelijk bewijs voor Tongkat Ali

Penis en testikels grootte na gebruik van Tongkat Ali

Grotere penis - hoe

De noodzakelijkheid en voordelen van vernietigingl

Vrouwelijke Emancipatie

Liefde en seks in Azië

Seksuele Verlangens

Mijn advies aan jonge vrouwen in derde wereld steden

Landenvergelijking voor de nieuwkomern

Geen seksuele lust zonder Tongkat Ali

Waarom je feedback op Ebay niet moet geloven
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine, Jl. Imam Bonjol No.9,
Petisah Tengah, Medan Petisah,
Medan City, North Sumatra 20236,
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20